Yoga Retreat Domburg

De persoonlijke begeleiding van Els is een aanrader, haar vakkundigheid/deskundigheid gaf me veel vertrouwen om mijn persoonlijke grenzen op te zoeken en te genieten van heerlijke yoga-uurtjes. Daarnaast heeft Els een aanstekelijke lach! O ja en de stiltewandeling met Els was fantastisch. Een rijk gevulde week, een prachtig cadeau aan mezelf.
Henny

Groep van 3 personen

Zoveel variatie in oefeningen, zo goed inspelen op de personen, echt fantastisch. Ik vind de combinatie Beach Yoga en privé Yoga ook zo fijn. Als je een retreat wilt waar strand en privé worden afgewisseld, als je wilt dat de begeleiding deskundig, creatief en invoelend is, als het doel niet perfectie maar voelen is, als humor er een plaats in heeft, dan moet je zeker deze retreat doen. Dankjewel, Els!
Ineke

Groep van 3 personen

Van tevoren dacht ik aan een vakantie met als extraatje yoga lessen, maar de yoga nam een veel belangrijkere plaats in. Ik merkte in 1 week dat ik wel degelijk iets aan mijn lage rugpijn kan doen, terwijl ik die eigenlijk al als een bestaande pijn had aangenomen.

Deze retreat is meer dan het doen van verschillende yoga houdingen. Het is geen vrijblijvende week, maar je werkt in een heel veilige omgeving aan je eigen lichaam. Els kijkt heel goed waar jij behoefte aan hebt en kan je vanuit haar ervaring en deskundigheid heel goed begeleiden. Aanrader dus.

Jacqueline

Groep van 3 personen

Individuele Yoga Retreat Domburg. Te boeken tussen 1 juli en 1 september 2023. Let op! op zondag is er geen Beach Yoga.

Tijdens deze persoonlijke yoga retreat verblijf je in een accommodatie naar keuze in Domburg of omstreken.
Er zijn leuke B&B’s, appartementen, hotels of campings waar je een accommodatie kunt reserveren voor de week van je keuze. Ik help je graag met het organiseren.

Programma Yoga Retreat

Dag 1: Op de dag van aankomst, kun je aan het eind van de middag of begin van de avond landen in je lijf tijdens je eerste privé les. Dit wordt een les om kennis te maken, je wensen te bespreken en echt te landen in je lichaam. Dit kan op het strand of binnen.
Dag 2: In de ochtend om 9.30 uur is er een matje voor je gereserveerd tijdens de Beach Yoga les van 9.30 uur. Let op, op zondagochtend is er geen Beach Yoga. Aan het einde van de middag of avond is er tijdens de privé les aandacht voor wat er nodig is. Totale ontspanning en rust.
Dag 3 en verder:  Afhankelijk van de lengte van je persoonlijke retreat, herhaalt het programma zich als op dag 2. Uitbreiding is mogelijk met een dagje wellness in SPA Domburg, of een stilte-yoga-wandeling.

De kosten voor de yoga retreat zijn als volgt*:
Bij 3 dagen (2 nachten): €150 bij 1 persoon of €90 bij 2 personen**. (2 Beach yoga lessen, 2 privé lessen)
Bij 4 dagen (3 nachten): €225 bij 1 persoon of €135 bij 2 personen** (3 Beach yoga lessen, 3 privé lessen)
Bij 5 dagen (4 nachten): €300 bij 1 persoon of €180 bij 2 personen** (4 Beach yoga lessen, 4 privé lessen)
Bij 6 dagen (5 nachten): €375 bij 1 persoon of €225 bij 2 personen** (5 Beach yoga lessen, 5 privé lessen)
Bij 7 dagen (6 nachten): €450 bij 1 persoon of €270 bij 2 personen** (6 Beach yoga lessen, 6 privé lessen)
Bij 8 dagen (7 nachten): €510 bij 1 persoon of €300 bij 2 personen** (6 Beach yoga lessen, 7 privé lessen)

*De genoemde kosten zijn voor het aangegeven aantal lessen. De overige kosten zoals reiskosten, accommodatie,  maaltijden, SPA bezoek etc. zijn niet inbegrepen.
** Als je met 2 personen boekt is de privé les gebaseerd op 2 personen tegelijk. Als je de privé lessen liever apart volgt, dan geldt de prijs voor 1 persoon.

Ik help je graag met het vinden van een passende accommodatie. 

Annuleringsvoorwaarden

De Yoga Retreat kan tot 4 weken voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering van 4 weken tot 1 week voor aanvang geldt een bedrag van 50%. Bij annulering van 1 week of korter voor aanvang dient het totale bedrag te worden voldaan en vindt geen restitutie plaats. Tip: Sluit een annuleringsverzekering af bij boeking.

Richtlijnen die Yoga Domburg stelt tijdens de buitenlessen

  • De les vindt plaats op het strand bij paviljoen ’Strand 90’ of we kiezen een andere rustige plek in het bos of de duinen.
  • Iedereen neemt zijn eigen yogamatje of groot badlaken mee voor de yogales.
  • Leg je yogamatje of badlaken neer op de aangegeven plek.

Als men twijfelt of klachten heeft kun je mij benaderen via 0650911013 om de mogelijkheden te bespreken.

  • Vanuit de gemeente en veiligheidsregio kan er tijdens de lessen gehandhaafd worden op de dan geldende maatregelen.
    Als yogadocent verwijs ik de deelnemers nadrukkelijk naar de geldende maatregelen en richtlijnen, de uitvoer hiervan blijft echter ten alle tijde de verantwoordelijkheid van de deelnemers.
  • Ik wil benadrukken dat eventuele boetes, vanwege het niet naleven van de regels en richtlijnen, voor rekening van de deelnemers zijn.
    Als yogadocent wijs ik alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid af voor eventuele boetes.
  • Ik behoud me het recht voor om mensen die klachten vertonen of hebben gehad, de toegang tot de les te ontzeggen.

Online lessen zijn ook nog mogelijk voor mensen die toch thuis moeten blijven vanwege klachten.

 

De les kost €15 p. p. Je kunt dit contant betalen voor aanvang van de les of overmaken op rekening NL07ASNB0706782224 t.n.v. Yoga Domburg o.v.v. je naam en Beach Yoga + datum van de les.

Omdat er maar een beperkt aantal mensen mee mogen doen in de les, kun je tot 24 uur voor aanvang van de les kosteloos annuleren. Bij een annulering korter dan 24 uur, ontneem je een ander de kans om mee te kunnen doen en ben je wel het tarief van €15 verschuldigd. Dus mocht je onverhoopt niet kunnen, annuleer dan op tijd. Daarmee houd je rekening met je eigen portemonnee en ook met een ander die dan voor jou in de plaats alsnog mee kan doen.

Aanmelden/Anmelden Yoga Retreat / Yoga Tag

Persoonlijke gegevens / Persönliche Daten

Overig / Andere

Bij het inschrijven voor dit evenement ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in onze Privacy Policy.

Ontvang een gratis Audio met yoga oefening ter ontspanning van de onderrug en schrijf je in voor de nieuwsbrief, waarin je maandelijks op de hoogte wordt gehouden over mijn yogalessen en -retreats