YOGA
WEEK

ONTSPANNEN, OPLADEN, GENIETEN

Een week lang gezond genieten in een luxe villa, een natuurrijke omgeving niet te ver van huis in een rustig dorpje 35 km onder Charleroi. De villa heeft 10 luxe kamers met eigen badkamer, een zwembad, sauna en stoombad en een rustige tuin. De ideale plek om even helemaal los te komen van het dagelijks leven.

Yogaweek met Els

28 mrt - 4 apr 2025

Belgische Ardennen Froidchapelle

Bio Vegan Food & Drinks

ONTSPAN GENIET

 

Bekijk de brochure

De yogaweek naar de Ardennen was voor mij:

★★★★★

De yogaweek in de Ardennen overtrof al mijn verwachtingen. Ik ken Els als een getalenteerde en muzikale yogadocent.  Ik wist dus dat het met de yogalessen goed zou zitten. Maar ik was me er niet van bewust wat yoga met je doet – je lichaam en geest – als je dat een week intensief doet. Els weet dit in goede banen te leiden, waardoor je lichaam veel meer kan dan je denkt. Een geweldige ervaring. De locatie was ook fantastisch. Gelegen in een rustig dorpje, was de luxe villa van alle gemakken voorzien. Ik heb genoten van de heerlijke kamer, het binnenzwembad en de heerlijke zithoeken. Vegan chef Marit en haar zus hebben ons verwend met heerlijke creaties en elke dag kregen we als toetje een heerlijk stuk taart. Alles geheel plantaardig en met liefde bereid. En dat proef je ! Ik kijk terug op een fantastische belevenis, samen met een mooie groep mensen. Ik kan niet wachten om weer bij Els een yogaweek te gaan doen.

★★★★★

Wat een heerlijke week! Ik heb enorm genoten en de rust terug gevonden die ik zo nodig had. Els heeft een tof en evenwichtig programma uit heel fijne yogalessen, meditaties en wandelingen samengesteld. Ze heeft ons goed begeleid door alle uitdagingen en had altijd een luisterend oor voor ons. De ontspanning op het einde van de lessen  met haar klankschalen waren heerlijk. Vanaf het eerste moment was er een heel aangename sfeer in onze kleine groep. We hebben veel samen gelachen. Last but not least hebben Marit en Jona ons in de watten gelegd en elke dag heel lekkere vegan gerechten op tafel getoverd.Dus kortom, de yoga week is een echte aanrader voor iedereen die bereid is om eens goed naar zichzelf te kijken en rust te vinden. Nog eens hartelijk bedankt voor deze fantastische week. Ik hoop dat mijn innerlijke rust nog lang zal blijven

★★★★★

Net terug uit de Ardennen met Els. Ik ben niets afgevallen, maar voel me in alle opzichten kilo’s lichter! Wat een zalige week is het geweest. Ik voel me zo gevoed, geïnspireerd en verbonden. Vanochtend al mantra’s geluisterd en die gaan zo door in mijn hoofd. Ik heb volop vegan boodschappen gedaan en ga zo een soepje maken. Weet je, ik zie en voel me weer leven ipv overleven. Mijn accu is opgelaaid en het voelt als een keerpunt in mijn leven. Ik ben zo blij, en voel dat er er 8 vriendinnen bij heb. En dan Marit en Jonna niet te vergeten, wat een fijne meiden zijn dat. Echte vegan kook kunstenaars! En oh ja de yoga was ook weer fantastisch, mijn lijf heeft gepiept en gekraakt, maar het resultaat mag er zijn. Genoeg uitdagingen aangegaan en ontspanning gevoeld. De villa was perfect! Fijne ruime kamers en ruimte voor gezamenlijke activiteiten. In een omgeving midden in de natuur. Kortom, een aanrader.

★★★★★

Met veel plezier en dankbaarheid kijk ik terug op een krachtige yoga week die mij nieuwe inzichten bracht en aan zet tot een nog wat gezondere levensstijl. De autenticiteit van Els, het delen van haar kennis en de veilige sfeer die ze de groep biedt, maakt het voor mij tot een succes. Bovenal zijn ook de lachspieren na deze week weer topfit!
Last but not least, de vegan chef & co hebben  overtuigd dat plant based eten echt smullen is. De luxe villa, de weidse natuurlijke omgeving, sauna en zwembad en de fijne groep maakten de week compleet top!!

★★★★★

Het was een week om uit de winterslaap te ontwaken. Het lichaam, de geest èn de smaakpapillen kwamen tot leven. Ruimte voor diepgaande gesprekken, maar zeker ook voor lachen en pret. Dat alles op een prachtige locatie in een mooie groene omgeving.Een week om je met jezelf te verbinden en jezelf te gunnen. Jouw lessen blijven uitdagen en inspireren. Jouw wijze van lesgeven is echt ‘something Else’. Gelukkig hoef ik geen jaar te wachten op een volgende yogaweek en zijn er nog yogadagen en weekenden. 😃 Dank je wel Els voor de bijzonder week!

★★★★★

Voor het 2e jaar op rij aan een yogaretreat van Els in de Ardennen deelgenomen. In 1 woord SUBLIEM! Een fantastische villa met zwembad en sauna’s, onovertroffen heerlijk plantaardig eten, prachtig uitzicht en een mooie omgeving. Je wordt volledig ontzorgd. De yoga is zo afgestemd, dat iedereen aan zijn trekken komt. Heel veel afwisseling, gebruikmakend van diverse attributen (rugstrip, viltmat, balletje, blokken, enz.), prachtige muziek, harmonium en klankschalen. Els weet met haar fijngevoeligheid een hele fijne sfeer neer te zetten waar er veiligheid en voldoende ruimte voor iedereen ervaren wordt. Fijn om even niks te hoeven of te moeten. Kortom: een groot kado aan jezelf en een echte aanrader!

★★★★★

Een week van thuiskomen in mezelf, in saamhorigheid, in liefde, in pret. Met een fijne groep mensen die jij hebt samengebracht. Vanaf dag 1 voelde het goed en het werd alleen maar beter. Dankjewel. Liefs,

★★★★★

Voor herhaling vatbaar. Ik kwam met een onrustig lichaam en een hoofd vol… binnen en voel me nu rustig en voldaan. De prachtige locatie, de mooie yogaruimte en yogasessies, het heerlijke eten brengen mij weer dicht bij mezelf. Dankjewel Els, Liefs,

★★★★★

Verzachtend, heeft me meer bij mijn innerlijke rust gebracht en meer verbinding met het groter geheel. Heel fijn om dit met een groep te doen. Iedere keer ben ik weer verrast wat de kracht van yoga doet/is. En het eten was fantastisch. Dank voor je authentieke begeleiding

★★★★★

Wat een mooie week in de Ardennen. Een combinatie van jouw fijne lessen, holistische kennis, lieve en gezellige mensen, mooie omgeving en heerlijk eten. Perfect om weer even lekker tot mezelf te komen. Dankjewel! Liefs,

 

★★★★★

Wat een mooie week in de Ardennen. Een combinatie van jouw fijne lessen, holistische kennis, lieve en gezellige mensen, mooie omgeving en heerlijk eten. Perfect om weer even lekker tot mezelf te komen. Dankjewel! Liefs,

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Yogaweek Ardennen

Graag geef ik me op voor de yogaweek van 28 mrt - 4 apr 2025 in Froidchapelle, Belgische-Ardennen, volgens bovenstaand programma.

Er is nog 1 kamer vrij.

Keuze

Persoonlijke gegevens

Overig

Ontvang een gratis Audio met yoga oefening ter ontspanning van de onderrug en schrijf je in voor de nieuwsbrief, waarin je maandelijks op de hoogte wordt gehouden over mijn yogalessen en -retreats