Yogaweekend aan zee in Renesse

Hotel ‘De Zeeuwse Stromen’ in Renesse ligt pal aan het strand. Het restaurant is gespecialiseerd in Vega en Vegan gerechten. Vanaf het strand heb je zicht op de zeehondenkolonie.
Een perfecte locatie voor een heerlijk ontspannen en gezond uitwaai weekend aan zee.
Je krijgt 4 yoga lessen van anderhalf uur.
Daarnaast heb je voldoende vrije tijd om te wandelen, fietsen, naar het zwembad of sauna te gaan, of het toeristen plaatsje Renesse te bezoeken..

Voor data en reserveringen, kijk onderaan pagina

Inclusief

  • 2 overnachtingen
  • 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x tweegangen (keuzemenu) diner – exclusief drankjes
  • 4x yoga workshops van 90 minuten (vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagavond en zondagochtend)
  • Fles mineraalwater op de kamer
  • Kruidenthee bij de kennismaking op vrijdagmiddag
  • Onbeperkt toegang tot het zwembad en sauna van het hotel

Puurenkuur voordelen

  • Laagste prijs garantie
  • Check-uit om 12 uur in plaats van 11 uur
  • Voor repeaters: een presentje op de kamer

Programma

Dag van aankomst

Check in in de middag. U kunt eventueel eerder komen en uw bagage achterlaten bij de receptie. Om 18.00 uur is de kennismaking met de yogadocente en de andere deelnemers in de yogazaal onder het genot van een kopje kruidenthee of citroenwater. Om 18.30 vangt de eerste yogales aan (tot 20.00 uur), om 20.30 is het tweegangendiner in het hotel restaurant (inclusief het arrangement). Drankjes dient u zelf af te rekenen.

Kuurprogramma

De Yoga workshop start om 8.00 uur en duurt anderhalf uur. Welk type yoga wordt gegeven, hangt af van welke yogadocent(e) het weekend begeleidt. Echter zijn zowel beginners als gevorderden van harte welkom. Onze docenten bekijken het niveau van de deelnemers en zullen daarop inspelen. Na de workshop is het ontbijt (vanaf 9.30 uur). De middag is ter vrije besteding. Uiteraard leent de plek zich ook erg goed om te relaxen: bij de openhaard met een goed boek, tijdens een saunabezoek in het wellness center of een rustgevende wandeling op het strand. Om 17.00 uur is de yogaworkshop en ook deze duurt anderhalf uur. Diner is deze avond niet inclusief, u kunt in het restaurant van het hotel eten of eventueel in een restaurant buitenshuis.

Kuurprogramma en vertrek

De Yoga workshop start om 8.30 uur en duurt anderhalf uur. Na de workshop is het ontbijt. Uitchecken is mogelijk tot 12.00 uur (speciaal voor onze gasten om 12 uur, normale check-uit is om 11 uur).

Datum en reserveren

7 – 9 okt 2022   Reserveren 23 – 25 sep 2022 Reserveren
28 – 30 okt 2022 Reserveren 9 – 11 dec 2022   Reserveren
close
Ontvang een gratis Audio met yoga oefening ter ontspanning van de onderrug en schrijf je in voor de nieuwsbrief, waarin je maandelijks op de hoogte wordt gehouden over mijn yogalessen en -retreats