Beach Yoga

Van 1 juli t/m 31 augustus dagelijks (behalve zondag) van 9.30 tot 10.30 uur.  Er is geen yoga op vr. 19 juli en za. 24 augustus. 

Check Facebook en Instagram of stuur een app of mail.

Vroege Vogel Yoga alleen bij heel warm weer in juli en augustus van 8.15 – 9.15 uur.

Deelname: €15  p.p. contant (pinnen of tikkie niet mogelijk op het strand). Bij deelname aan meerdere lessen per week is de 5e les gratis. Voorafgaand aan de les kan het bedrag worden overgemaakt op rekeningnummer NL07ASNB0706782224 t.n.v. Yoga Domburg.

Bij regen in de St. Willibrordkapel, Badhuisweg4 of in het Schuttershof Domburg, Kanonweistraat 30.

Ook met bewolking gaat de yoga les op het strand gewoon door. Je zult ervaren hoe heerlijk rustig het dan is op het strand. 

Strandmatten zijn aanwezig. Neem zelf een badlaken mee.  

Tel. 06- 50911013 of mail contact@yogawithels.nl . De les wordt in het Nederlands gegeven. Duits en Engels indien van toepassing.

Verzamelen bij Strandpaviljoen Strand 90

Omdat er maar een beperkt aantal mensen mee kunnen doen in de les, kun je tot 24 uur voor aanvang van de les kosteloos annuleren.

Bij een annulering korter dan 24 uur, ontneem je een ander de kans om mee te kunnen doen en ben je wel het tarief van €15 verschuldigd.
Dus mocht je onverhoopt niet kunnen, annuleer dan op tijd. Daarmee houd je rekening met je eigen portemonnee en ook met een ander die dan voor jou in de plaats alsnog mee kan doen.

Online lessen zijn ook nog mogelijk.

Als je twijfelt of klachten hebt kun je mij contacten via 06-50911013 om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden Beach Yoga

Persoonlijke gegevens / Persönliche Daten

Overig / Andere

Bij het inschrijven voor dit evenement ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in onze Privacy Policy.

Strand Watertoren Oost, bij ‘Paviljoen Strand 90’ Link Google Maps

Ontvang een gratis Audio met yoga oefening ter ontspanning van de onderrug en schrijf je in voor de nieuwsbrief, waarin je maandelijks op de hoogte wordt gehouden over mijn yogalessen en -retreats