Medische Yoga

In privé sessies en kleine groepen. De medische yoga is gericht op specifieke klachten.
Veel mensen hebben (chronische) klachten waarbij medische yoga wordt ingezet om de klachten te verlichten of te verhelpen.
Zoals klachten in rug, nek, schouders, heupen, benen, knieën, handen en polsen, buikklachten, de zintuigen, burn-out, reumatische klachten etc.
Yoga is gericht op de hele mens en kijkt verder dan alleen het fysieke lichaam.
De eerste les bestaat uit een body reading waarbij ik kijk hoe je lichaamshouding is. Daarna bespreken we de aard van de klachten en zal er een les ontstaan die hierop van toepassing is.
Tijdens de lessen werk je met aandacht en simpele technieken en hulpmiddelen om de klachten te accepteren, erin te verzachten en er op een andere manier mee om te gaan.

Op donderdag 25 mei van 17.00 – 18.00 uur is er een gratis online proefles waarin je je vragen kunt stellen en kunt ervaren wat Medische yoga voor je kan betekenen.
Meld je aan per mail en ik stuur je de link voor deelname aan de online informatie en proefsessie. Hierin zal ik ook vertellen wat yoga mij persoonlijk heeft gebracht.

Ontvang een gratis Audio met yoga oefening ter ontspanning van de onderrug en schrijf je in voor de nieuwsbrief, waarin je maandelijks op de hoogte wordt gehouden over mijn yogalessen en -retreats