Privé Lessen

Weet je niet of yoga je ding is? Vind je de stap naar groepslessen te groot en wil je eerst wat persoonlijke aandacht? Heb je specifieke klachten, zoals rugklachten, nek- of schouderklachten, spanningsklachten, problemen met de ademhaling (zie medische yoga)? Ben je zwanger en wil je je voorbereiden op de bevalling? Of wil je gewoon soepel en ontspannen door het leven gaan? Tijdens een privéles van 1 uur krijg je een body-reading en oefeningen aangereikt die speciaal voor jou van toepassing zijn. Je krijgt een opname mee van de les, zodat je thuis ook kunt oefenen.

Yoga is toegankelijk voor iedereen ongeacht welke leeftijd en ook als je weinig kunt met je fysieke lichaam. Je zult versteld staan wat er mogelijk is.

Een privéles is een cadeau aan jezelf. De oefeningen worden speciaal op maat voor jou gegeven. De persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je de oefeningen goed aanleert. Soms is een groepsles een te grote stap. Bijvoorbeeld voor beginners of voor mensen op wat oudere leeftijd of voor mensen met een blessure. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles en dan kiest voor een les op een tijd die jou wel uitkomt.

Ook op het strand zijn privélessen te boeken. Ben je op vakantie op Walcheren en wil je een sessie op het strand? Dit kan individueel maar ook met een groepje en geeft een extra dimensie aan je vakantie!

De kosten voor een privéles in Domburg zijn €60 per uur incl. opname van de les. (max. 2 pers) Uit te breiden met een behandeling van 30 minuten met een massage-apparaat (+€30). De kosten voor een privéles bij Labeur Lifestyle & Training in Vlissingen zijn €79,95 voor 1 uur (max. 2 pers). 

Aanmelden Privé Yoga

Persoonlijke gegevens / Persönliche Daten

Overig / Andere

Bij het inschrijven voor dit evenement ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in onze Privacy Policy.

Ontvang een gratis Audio met yoga oefening ter ontspanning van de onderrug en schrijf je in voor de nieuwsbrief, waarin je maandelijks op de hoogte wordt gehouden over mijn yogalessen en -retreats